Alibaba alternative

Alibaba alternative

Alibaba je ogroman servis za trazenje proizvoda i novih dobavljača, no svakako korisno je imati nekoliko alternativa gdje također možete provjeriti neke od proizvoda.

U nastavku donosimo nekoliko vodećih internet trgovina u Kini

1. Global Sources – Velika mreža trgovaca pretežito iz Kine, jedna od alternativa svjetskom i vodećem portalu Alibaba.com

alibaba
1688.com

2. 1688.com – U vlasništvu Alibabe, ogromna baza sa dobavljačima iz Kine, ključna razlika je u tome što je 1688.com namjenjen za domaće kinesko tržište, što ne znači da nemožete pronaći konkuretne proizvode za vaše tržište.

3. Made-in-china – Ozbiljna alternativa većinu kineskih b2b portala, moguće je pronaći trgovce vrlo efikasno, više od 14 mil. registriranih korisnika u 2019 godini.

4. DHGate – više je alternativa Aliexpressu, no vrlo dominantan kineski lider u internet trgovini, prisutan je na tržištu više od 15 godina. Središte zaveleprodajne trgovine iz Kine.

5. Banggood – Rastući Banggood osvaja ogromno tržište na internetu, uglavnom možete pronaći sve što vas zanima, prednosti su što je u potpunosti prihvaćen dropshipping kao i maloprodaja.

6. GearBest – Idealno mjesto za maloprodaju i kupovinu svih vrsta proizvoda po vrlo povoljnim cijenama, glavna prednost je to što veliki broj trgovaca ima opciju isporuku iz Europske unije, što smanjuje trošak i vrijeme putovanja.

Prilikom kupovine uvjek koristite provjerene metode plaćanja poput onih službenih na trgovinama gdje kupujete, ukoliko prodavač traži od vas da novac uplatite na neki drugi način budite na oprezu, u većini slućajeva se radi o prevari.

Internet Kupovina i Sigurnost

7. Chinabrands – Lider u internet trgovini i prodaji, također podržana kompletna procedura za dropshipping, vrlo povoljne cijene i efikasna isporuka za sve države. U sezonskim djelovima godine dostupni su posebni popusti.

Vrlo je važno provjeriti kvalitetu proizvoda, te ukoliko ste početnik ili imate neki proizvod koji vas interesira, za informativne svrhe potrebne detalje možete pronaći, no prilikom ozbiljnijih narudžbi vrlo je važno biti siguran u kvalitetu proizvoda koji naručujete.

You must be logged in to post a comment